Parça Eşya Taşıma

İstanbul İçi Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul Parça Eşya Taşıma Hizmetleri

Firmamızın taşımacılık hizmetlerinden biri de parça eşya taşıma hizmetidir. Parça eşya taşıma hizmetindeki amaç eşyaların kendi aracınızla götürülemeyecek boyutta olması durumunda başka bir araç tutarak eşyaları götürmenin de yüksek maliyetli olması sebebiyle gönderilmesi istenen eşyaların aynı güzergaha gidecek olan diğer parça eşyalarla beraber aynı kamyona konularak daha ekonomik bir şekilde taşınmasıdır.

Parça eşya taşıma işleminde müşterilerin endişelerinden biri de gönderilerinin başka kişilerin eşyaları ile aynı kamyona konulduğunda karışma ihtimali olmasıdır. Firmamız uzun yıllardır parça eşya taşıma hizmeti vermekte olup nakliyesi istenen parçaların yeni adresine ulaştırmadan önce hepsinin üzerine tek tek isim ve numara yazıyor ve bu şekilde parça eşya taşımacılığı hizmetini gerçekleştiriyor.

parça eşya taşıma
parça eşya taşıma

Parça Eşya Taşıma Nasıl Yapılır

En çok öğrenci evlerine ve tatil beldelerindeki yazlık evlere gönderilen parça eşyalar firmamız tarafından özen ile paketlendikten sonra teslim alınır. Bu işlem aslında kargo şirketlerini yaptığı şekilde yapılmasına rağmen kargo şirketleri bu eşyalar için monte ve demon te ayrıca ambalaj hizmetini vermedikleri için insanlar tarafından tercih edilmiyor.

parça eşya taşıma nasıl yapılır
parça eşya taşıma nasıl yapılır

Parça eşya taşıma hizmetindeki amaç yalnızca eşyaların taşınması değil taşınacak olan eşyaların sökülüp paketlenip nakliyesi yapıldıktan sonra tekrar monte edilmesi işlemidir. Nakliyat firmamız işinde uzman ekibi ve son teknoloji ürünü modern nakliye araçları ile kaliteli parça eşya taşıma hizmeti sunar.

İstanbul Önder Nakliyat güvencesiyle her zaman en uygun fiyatlara parça eşya taşıma hizmetini alabilirsiniz. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ile hızlı ve pratik bir şekilde parça eşya taşıma hizmetini veriyoruz. İstanbul’da % 15 indirimli fiyatlar ile hizmet veriyoruz. Şehirler arası parça eşya taşıma hizmeti için firmamızdan kurumsal olarak destek alabilirsiniz.

Parça Eşya Taşıma Süreci Nasıl İşliyor 

Firmamız tarafından evinizden yada iş yerinizden alınan eşyalar öncelik olarak depolarımızda bir süre bekletilir. Tüm gönderilerin tamamlanmasının ardından gönderinin mesafesine göre eşyalar nakliye araçlarını yerleştirilir. Yerleştirme işlemi parça listesine göre yapılır ve ardından her gönderir boyutlarına göre parçalara ayrılarak muntazam bir şekilde istiflenir.

İlk verilecek olan eşyalar ve son verilecek olan eşyalar belli bir düzene göre nakliye aracı içerisine yerleştirilir. Ayrıca evinizden alınıp depomuzda bir süre bekletilen parça eşyalarınız için firmamız tarafından depo bekleme ücreti alınmaz. Sizden talep edilen ücret yalnızca taşınacak olan parça eşyalarınız içindir. Firmamız ile iletişim kurarak parça eşya taşıma hizmetinde ve fiyatlarımız ile ilgili detaylı bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz. 

Parça Eşya Taşıma Fiyatları

Parça eşya taşıma fiyatları firmamız tarafından indirimli olarak verilmektedir. Firmamız her zaman tüm müşterilerine büyük bir destekte bulunarak indirimli kampanyalar ile hizmet vermektedir. İstanbul içi parça eşya taşıma fiyatlarında % 15’e varan indirimli kampanyalar ile profesyonel hizmet vermektedir.

Parça eşya taşıma fiyatlar alanında indirimli fiyatlar ile profesyonel hizmet almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Bütçenize uygun indirimli fiyatlar ile her zaman firmamızdan kaliteli ve kurumsal bir taşımacılık hizmetini alabilirsiniz. Şehir içi ve Şehirler arası parça eşya taşıma fiyatlarında büyük indirimler sağlıyoruz.

Parça Eşya Taşıma Fiyatları

Parça eşya taşıma fiyatları minimum 1000 TL’den başlamaktadır. Bütçenize uygun fiyatları örenmek için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Şehirler Arası Parça Eşya Taşıma

Şehirler arası parça eşya taşıma hizmeti için firmamızdan kurumsal olarak destek alabilirsiniz. Firmamız sigortalı kurumsal olarak hizmet vermektedir.

Az Eşya Taşıma

Az parça eşya taşıma hizmetleri için en uygun fiyatlar ile hizmet veriyoruz. Minimum 500 TL’Den başlayan az eşya taşıma fiyatları ile sizde az eşya taşıma hizmetlerinizi firmamız ile kurumsal bir şekilde gerçekleştirin.

Anadolu Yakası Parça Eşya Taşıma

İstanbul Anadolu yakası parça eşya taşıma hizmetleri içinde firmamızdan destek alabilirsiniz.

Bizi Arayın
Fiyat Teklifi Almak İstiyorum?
Whatsapp Hattı
Scan the code
Önder Nakliyat ve Depolama
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Fiyat teklifi almak için formu doldurun. TEKLİF FORMU

Mesaj göndermek için butonu tıklayın.